Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Προϊόντα Μελισσοκομείων



Τα παράγωγα προϊόντα της Μέλισσας δεν παράγονται όλο τον χρόνο, αλλά μόνο συγκεκριμένες εποχές και σε περιορισμένες ποσότητες.


Μέλι
αρχίζει η εμφιάλωση του μελιού


Βάμμα Πρόπολης 
"Βάμμα Πρόπολης 25%" - περιεχόμενο 20 ml. Περιέχει: 25% Πρόπολη, 75% καθαρό οινόπνευμα 

βλέπε λεπτομέρειες



Πρόπολη σε σκόνη
"Πρόπολη σε σκόνη"


Κερί


"κερί"


βλέπε λεπτομέρειες




Γύρη

"Νωπή Γύρη" 

Τα στάδια που ακολουθούνται για την παραγωγή Γύρης είναι:
  1. Συλλογή από τις γυρεοπαγίδες των κυψελών κάθε απόγευμα.
  2. Πρώτη τοποθέτηση στην κατάψυξη για 1 μέρα ώστε να σκοτωθούν τυχόν μικροοργανισμοί που υπάρχουν.
  3. Καθάρισμα της γύρης από τα τυχόν ξένα σώματα που μπορεί να υπάρχουν.
  4. Έτοιμη πλέον η νωπή Γύρη, τοποθετείται πάντα στην κατάψυξη και διατίθεται για κατανάλωση μέχρι 1 έτος από την ημερομηνία συλλογής της.
  5. Ο καταναλωτής την συντηρεί στην κατάψυξη.

Κεροσάπουνα
βλέπε εδώ

Κηραλοιφές
βλέπε εδώ

Βαλσαμόλαδο
βλέπε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου